+Kپتاسیم در تغذیه گیاهی به شاه عناصر معروف است که توسط گیاهان لوکس جذب بالایی دارد. نقش اصلی پتاسیم روی اندازه میوه، کیفیت و شکل میوه است. پتاسیم در سنتز و انتقال محصولات فتوسنتزی در بافت های زاینده گیاهی بسیار نقش مهمی دارد و عامل اصلی در انتقال مواد کربوهیدراتی در دانه، میوه و برگ است. پتاسیم در گیاه در انتقال آنزیم ها نقش دارد. در زمان غیاب پتاسیم تنفس غیر نوری افزایش می یابد و در این شرایط رشد و کیفیت و رنگ اندازی محصول به شدت کاهش پیدا می کند. پتاسیم تنظیم کننده بازو و بسته شدن روزنه ها در یاه است. گیاهانی که دچار کمبود پتاسیم هستند در برابر تنش های گرمایی و خشکی حساس هستند. از طرف دیگر وجود پتاسیم کافی در گیاه خسارت ناشی از بیماری های باکتریایی و قارچی، هجوم حشرات و نماتدها و آلودگی های ویروسی را به شدت کاهش می دهد.
کود آلی پتاسیمی ارگاپاد
دارای مقادیر زیادی از پتاسیم بوده که به راحتی جذب گیاه می شود. این کود حاوی میزان مناسبی از کربن فعال می باشد که باعث افزایش فعالیت میکروبهای مفید خاک شده و در نهایت جهت عناصر غذایی بهبود می یابد.
مزایا:
افزایش بازارپسندی و درشتی میوه
افزایش عمر انبارمانی محصول
پیش رس شدن میوه
افزایش کیفیت محصول
جلوگیری از تنش های آبی و خشکی
مقاومت در برابر بیماری ها و هجوم آفات
علایم کمبود:
کاهش رشد گیاه
کاهش سطح برگ
ریزماندن دانه و میوه ها
عدم رنگ اندازی میوه
تجزیه ضمانت شده:
دستورالعمل مصرف:
درباره ما
تولید و توزیع بهترین نهاده های ارگانیک و١٠٠٪ طبيعى